Gastgeefster worden

VLIEG ER METEEN IN!

Organiseer je eigen Just-party: niets is zo eenvoudig!

Gastgeefster worden van een Just-party is zeer simpel: u kunt daarbij op de hulp van uw Just-consulente rekenen.

Neem contact op met uw consulente!

Om een party te organiseren kunt u op de hulp van uw Just-consulente rekenen. Weet u niet tot wie u zich moet wenden? Vul dan het online contactformulier in! Onze Just-consulente uit uw regio zal contact met u opnemen en u alles uitleggen.

Waar en wanneer?

Verkiest u een gezellige avond bij u thuis, een leuk koffiekransje in de tuin of een speciale lunch? U beslist waar en wanneer uw party plaatsvindt. Uw Just-consulente past haar productpresentatie gewoon aan de door u gekozen locatie aan, zodat u en uw gasten zich steeds op en top voelen.

Wie nodigt u uit?

U stelt, samen met uw consulente, een gastenlijst samen: uw vriendinnen, familieleden, collega’s of buurvrouwen. U zult zien dat de werkzame Just-producten ook de interesse en het enthousiasme van uw nabije omgeving zullen opwekken.

De party kan beginnen!

Zodra uw gasten zijn aangekomen, begroet uw consulente iedereen en begint ze meteen met haar presentatie. Uw gasten en uzelf leren alle Just-producten en hun positieve effecten kennen. U mag de producten zelf uitproberen en testen en krijgt op alle vragen een duidelijk antwoord. Zo wordt uw party een absoluut succes.

Levering aan huis: net besteld, al thuis ontvangen!

Al na enkele dagen krijgen u en uw gasten alle bestelde Just-producten aan huis geleverd.

Zoals u ziet is een Just-party heel eenvoudig. Bovendien profiteert u als gastgeefster van talrijke aantrekkelijke voordelen!

Neem vandaag nog contact met ons op!