Consulente worden

Wees een JUST consultant!

Ga nu met ons mee en je zult
JUST consultant!

waarom JUST kruidenproducten?

Meer dan 90.000 consultants wereldwijd hebben daardoor hun droombaan gevonden.
Ze zorgen voor welzijn en ondersteunen de natuurlijke schoonheid.
Ze bevorderen de gezondheid door middel van natuurlijke kruidenextracten.

Omdat wat JUST brengt is goed!

Ook u kunt profiteren van onze toegepaste en traditionele kennis
over effectieve kruiden en kom naar JUST Benelux.

Vraag hier vandaag nog meer informatie aan!

Met Just beginnen is veel gemakkelijker dan u denkt!

Om bij Just aan de slag te gaan, is verkoopervaring geen vereiste. Belangrijk is wel dat u gemotiveerd bent en u engageert. Just begeleidt u van begin af aan, laat u vergezellen door een ervaren consulente en biedt u een starterspakket bestaande uit verschillende producten. Bovendien ontvangt u werkmateriaal en alle nodige documenten om trefzeker uw nieuwe carrièrepad te bewandelen.

Organiseer uw werkdag volledig zelf!

⇛ Het grote pluspunt bij Just: u kunt uw werkdag en het werkvolume zelf bepalen. Zo blijft er voldoende ruimte over voor uw gezin, vrienden en vrije tijd.

Toetreden tot de Just-wereld is uiterst eenvoudig en gaat als vanzelf.

⇛ Just ondersteunt u vanaf de eerste werkdag en helpt u om snel en professioneel succesvol te worden. U krijgt een gratis introductiecursus en kunt steeds genieten van verdere opleidingen. Bovendien kunt u aan de periodieke informatievergaderingen deelnemen, waarbij u van de gelegenheid gebruik kunt maken om uw kennis over de producten te verdiepen en ervaringen met andere Just-consulenten uit te wisselen.

Beslis zelf hoeveel u wilt verdienen!

⇛ Uw loon stijgt evenredig met uw inzet. Hoe meer u verkoopt, hoe meer u verdient. Bovendien zorgt een zorgvuldige marketingplanning ervoor dat u bij de verkoop steeds aantrekkelijke aanbiedingen kunt voorleggen. Deze helpen u om nieuwe klanten aan te werven en uw contact met de bestaande klanten te bestendigen.

Achter u staat een erkend en betrouwbaar Zwitsers bedrijf.

⇛ Het bedrijf Just staat al meer dan 90 jaar voor Zwitserse kwaliteit en persoonlijk advies omtrent schoonheid en welbehagen. U kunt rekenen op de vakkundigheid van een sterk en duurzaam merk.

Just-producten hebben een uitzonderlijke werking en maken talrijke klanten blij.

⇛ Ruim 90.000 consulenten in wereldwijd meer dan 30 landen overtuigen dagelijks duizenden klanten van de hoge kwaliteit van de natuurlijke en innovatieve Just-producten.

⇛Vraag hier vandaag nog meer informatie aan!