Consulente worden

Voordelen als consulente

Met Just beginnen is veel gemakkelijker dan u denkt!

Om bij Just aan de slag te gaan, is verkoopervaring geen vereiste. Belangrijk is wel dat u gemotiveerd bent en u engageert. Just begeleidt u van begin af aan, laat u vergezellen door een ervaren consulente en biedt u een starterspakket bestaande uit verschillende producten. Bovendien ontvangt u werkmateriaal en alle nodige documenten om trefzeker uw nieuwe carrièrepad te bewandelen.

Organiseer uw werkdag volledig zelf!

⇛ Het grote pluspunt bij Just: u kunt uw werkdag en het werkvolume zelf bepalen. Zo blijft er voldoende ruimte over voor uw gezin, vrienden en vrije tijd.

Toetreden tot de Just-wereld is uiterst eenvoudig en gaat als vanzelf.

⇛ Just ondersteunt u vanaf de eerste werkdag en helpt u om snel en professioneel succesvol te worden. U krijgt een gratis introductiecursus en kunt steeds genieten van verdere opleidingen. Bovendien kunt u aan de periodieke informatievergaderingen deelnemen, waarbij u van de gelegenheid gebruik kunt maken om uw kennis over de producten te verdiepen en ervaringen met andere Just-consulenten uit te wisselen.

Beslis zelf hoeveel u wilt verdienen!

⇛ Uw loon stijgt evenredig met uw inzet. Hoe meer u verkoopt, hoe meer u verdient. Bovendien zorgt een zorgvuldige marketingplanning ervoor dat u bij de verkoop steeds aantrekkelijke aanbiedingen kunt voorleggen. Deze helpen u om nieuwe klanten aan te werven en uw contact met de bestaande klanten te bestendigen.

Achter u staat een erkend en betrouwbaar Zwitsers bedrijf.

⇛ Het bedrijf Just staat al meer dan 90 jaar voor Zwitserse kwaliteit en persoonlijk advies omtrent schoonheid en welbehagen. U kunt rekenen op de vakkundigheid van een sterk en duurzaam merk.

Just-producten hebben een uitzonderlijke werking en maken talrijke klanten blij.

⇛ Ruim 60.000 consulenten in wereldwijd meer dan 30 landen overtuigen dagelijks duizenden klanten van de hoge kwaliteit van de natuurlijke en innovatieve Just-producten.

⇛Vraag hier vandaag nog meer informatie aan!

Voordelen als consulente - Verkoop