Just Schweiz

Just – het succesverhaal

Eigenlijk begint het verhaal in 1923, als de in 1903 in Walzenhausen (Zwitserland) geboren Ulrich Jüstrich vanwege de slechte situatie van de borduurindustrie naar Buenos Aires, Argentinië emigreert.  Hij begint als borstelverkoper en merkt al heel gauw dat dit beroep toekomst heeft.  Daarom keert Ulrich Jüstrich terug naar Zwitserland en richtte het tot op heden succesvolle bedrijf op.

1930 In de voormalige borduurfabriek van zijn vader legt Ulrich Jüstrich de basis voor de huidige onderneming.  Producten voor de persoonlijke en huishoudelijke verzorging staan daarbij centraal.

1941 Onder de merknaam JUST worden cosmeticaproducten met hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen ontwikkeld en geproduceerd.

1960 De tweede generatie treedt toe tot het familiebedrijf.

1966 JUST-producten zijn nu ook verkrijgbaar in het buitenland.

1995 In Argentinië wordt een uiterst moderne productielocatie ingericht voor de vervaardiging van JUST-producten die voldoen aan Zwitserse kwaliteitseisen.

2002 De derde generatie neemt het bedrijf over.

2013 Het sterke merk JUST is momenteel in ruim 30 landen aanwezig.  Wereldwijd verkopen meer dan 60'000 adviseurs (m/v) de eersteklas JUST-producten

www.just.ch

  • Just Schweiz